dodaj za usporedbu

Karcher visokotlačni čistač K 4 Full Control Home

Karcher visokotlačni čistač K 4 Full Control Home s prikazom tlaka na pištolju – za odgovarajući tlak kod svake površine. Idealan kod srednje jake nečistoće. Ukljčen Home komplet. Površinski učinak 30 m²/h.

Šifra: 00842
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 2.299,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 2.528,90 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Karcher visokotlačni čistač K 4 Full Control Home idealan je za povremeno čišćenje srednje jake nečistoće oko kuće. S površinskim učinkom od 30 m/h. Uklj. Home komplet s površinskim čistačem T 350 i 1l sredstva za čišćenje kamena 3 u 1. S Full Control visokotlačnim čistačem pronaći ćete odgovarajući tlak za svaku površinu. Stupanj tlaka namješta se na mlaznoj cijevi, a moguće ga je provjeriti na pištolju s LED prikazom – za maksimalnu kontrolu. Promjena visokog tlaka u modusu sredstva za čišćenje moguća je bez zamjene mlazne cijevi. Pištolj je odmah spreman za uporabu te se u slučaju kratkih prekida može parkirati s mlaznom cijevi. Zahvaljujući teleskopskoj dršci s namještanjem po visini, uređaj se praktično izvlači i kompaktno skladišti. A zbog lako pristupačnog Plug 'n' Clean sustava, jednim potezom možete promijeniti sredstvo za čišćenje te odmah vidjeti razinu napunjenosti. Osim toga, ovaj visokotlačni čistač osvaja zbog nižeg težišta i stalka za više stabilnosti, praktičnog vođenja crijeva, kao i stabilnog stalka. Stalak se također može koristiti i kao druga ručka, zbog čega se uređaj može vrlo lako podići u regal ili ukrcati u prtljažnik.
Full Control Power Gun i mlazne cijevi - Tlak se regulira okretanjem na Vario Power mlaznoj cijevi – sve dok se ne prikaže željeni stupanj. 3 stupnja tlaka kao i stupanj sredstva za čišćenje omogućuju optimalnu prilagodbu svakoj površini. LED zaslon na Full Control Power pištolju omogućuje jednostavnu kontrolu namještene postavke.
Parkirni položaj za uvijek dobro pospremljen pribor - Full Control Power pištolj i priključeno mlazno crijevo mogu se kod prekida rada praktično odložiti u uređaju. Full Control Power pištolj je uvijek spreman za rad i lako pristupačan. Po završenom poslu, Full Control Power pištolj i mlaznu cijev moguće je praktično pospremiti na uređaju.
Plug 'n' Clean - Brzo, jednostavno i praktično nanošenje sredstva za čišćenje pomoću visokotlačnog čistača. Krcher sredstva za čišćenje povećavaju učinkovitost te svojom zaštitom i njegom produljuju uživanje u rezultatu.
Teleskopska drška - Za praktičnu visinu izvlačenja. Kompletno uvlačenje za optimalno pospremanje.

Težina:11,42 kg
Dimenzije:397 x 305 x 584 mm
Površinski učinak:30 m2/h
Jamstvo:24 mjeseca
Snaga:1800 W

Tlak (bar/MPa): 20 - 130 / 2 - 13
Dobavna količina: 420 L/h
Maks. dolazna temperatura: 40 stupnjeva C
Priključna snaga: 1,8 kW
Površinski učinak: 30 m²/h
Težina bez pribora: 11,424 kg
Dimenzije (d × š × v): 397 x 305 x 584 mm
Oprema: Home komplet, Površinski čistač T 350, čistač kamena i fasada 3 u 1, 1l; Visokotlačni pištolji, G 145 Q Full Control; Vario Power Jet; Glodalo za čišćenje; Visokotlačno crijevo, 6; Quick Connect na strani uređaja; Korištenje sredstva za čišćenje pomoću, Plug 'n' Clean sustav; Teleskopska drška; Motor s vodenim hlađenjem; Soft Bag; Integrirani vodeni filtar; Adapter za priključenje vrtnog crijeva A3/4".

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.