dodaj za usporedbu

Samsung hladnjak RB31HSR2DSA

Samsung hladnjak RB31HSR2DSA visine 185 cm s inverterskim kompresorom.

Šifra: 01267
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 3.599,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 3.958,90 kn
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Pametan i dugotrajan rad - Digitalni inverterski kompresor automatski regulira brzinu i prilagođava je zahtjevima hlađenja na 7 razina. Koristi manje energije, smanjuje buku i pruža dulji vijek trajanja uz pouzdan rad
Zaboravite na nakupljanje leda - Tehnologija No Frost onemogućava nakupljanje leda i osigurava konstantnu temperaturu u svakom kutu. Osim toga, rashlađuje gotovo dvostruko brže*, zbog čega rasterećuje rashladni sustava i povećava mu pouzdanost.
MultiFlow funkcija - Ravnomjerno hladi svaki kutak unutrašnjosti - Sustav sveobuhvatnog hlađenja ravnomjerno hladi kompletnu unutrašnjost hladnjaka. Hladan zrak se ispuhuje kroz više otvora na nivou svake police čime se održava konstantna temperatura i hrana ostaje svježija.
Jednostavno pretraživanje i vađenje - Jednostavne klizne police omogućavaju učinkovito pohranjivanje, organizaciju i pristup namirnicama za brzo i jednostavno vađenje namirnica koje se nalaze u pozadini i u kutovima.

Razina buke:39 db
Energetska klasa:A+

Neto ukupno (litara): 310 L
Neto za zamrzivač (litara): 98 L
Neto za frižider (litara): 212 L
Neto širina: 595 mm
Neto visina kućišta sa šarkom: 1850 mm
No Frost, višestruki protok zraka, sveobuhvatno hlađenje, 4 police, pregrada za mliječne proizvode, 4 pregrade na vratima, pregrada za jaja, gornje LED osvjetljenje, ladica za voće i povrće.
Materijal polica: kaljeno staklo
3 ladice u zamrzivaču, Power Freeze funkcija, posuda za led.
Reverzibilna vrata, Alarm na vratima, Kompresor sa digitalnim inverterom, Interni displej i komande, Uvučena ručka na vratima.
Boje: Metalik grafitna
Klasa energetske učinkovitosti: A+
Potrošnja energije: 299 kWh/god
Razina buke: 39 dBA
Kapacitet zamrzavanja: 13 kg/24hr

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.