dodaj za usporedbu

Kärcher čistač tvrdih podova FC 5

Kärcher čistač tvrdih podova FC 5 s valjcima od mikrovlakana i funkcijom 2 u 1 za brisanje i usisavanje vlažne i suhe nečistoće u samo jednom radnom koraku.

Šifra: 01020
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 1.999,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 2.198,90 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Krcher čistač tvrdih podova FC 5 s funkcijom 2 u 1 omogućuje brisanje i usisavanje i vlažne i suhe nečistoće u samo jednom jedinom radnom koraku. Stoga naporno prethodno usisavanje postaje nepotrebno – a brisanje je lakše, temeljitije i brže nego ikad prije. Rotirajući valjci od mikrovlakana s automatskim vlaženjem kupe nečistoću dok istovremeno usisavaju mješavinu vode i nečistoće. Zbog ove praktične funkcije automatskog čišćenja, valjci ostaju uvijek svježi i pripravni za rad. No, ovaj uređaj za čišćenje tvrdih podova ima još uvjerljivih argumenata: U usporedbi s uobičajenim metodama, FC 5 štedi do 85 posto vode a dodatno ima znatno bolji učinak čišćenja. Bez obzira je li u pitanju drvo, kamen ili plastika: FC 5 može se koristiti na svakom tvrdom podu.
Inovativni pogonski koncept - S valjcima koji rotiraju prema naprijed uređaj se gotovo sam kreće po podu – za čišćenje bez muke.
Glava za čišćenje s fleksibilnim okretnim zglobom - Dobra sposobnost podvlačenja ispod namještaja. Dobro kretanje oko predmeta. Čišćenje gotovo do rubova – za odlične rezultate u kutovima i na rubovima.
Sustav s 2 spremnika s jednostavnim vađenjem - Jednostavno punjenje spremnika za svježu vodu pod slavinom za vodu. Higijensko vađenje i pražnjenje spremnika za prljavu vodu bez kontakta s nečistoćom.
Stanica za čišćenje i parkirna stanica - Savršeno za jednostavno čišćenje zaprljanih valjaka. Praktično spremanje i skladištenje uređaja.

Duljina kabla:7 m
Površinski učinak:60 m2
Zapremina spremnika:400 ml
Snaga:460 W
Jamstvo:24 mjeseca

Vrsta struje: 1 / 220 / 240 / 50 / 60
Snaga: 460
Površinski učinak po punjenju spremnika (otprilike): 60 m2
Sadržaj spremnika za svježu vodu: 400 ml
Sadržaj spremnika za prljavu vodu: 200 ml
Broj okretaja valjka: 500
Radna širina valjka: 300
Vrijeme sušenja očišćenog poda: 2 min
Volumen stanice za čišćenje: 200
Dužina kabela: 7 m
Težina: 4,6 kg
Dimenzije (d × š × v): 320 x 270 x 1220 mm
Oprema: Sustav s dva spremnika, Univerzalni valjak za čišćenje žuti, Stanica za čišćenje i parkirna stanica.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.