dodaj za usporedbu

Karcher parni čistač SC 2 Easyfix

Karcher parni čistač SC 2 Easyfix je model za uvođenje pare bez kemije u čišćenje. Kärcher SC 2 EasyFix parni čistač za istinsku čistoću na tvrdim površinama u cijelom kućanstvu. S podnom mlaznicom EasyFix.

Šifra: 01597
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 949,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 1.043,90 kn
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Karcher parni čistač SC 2 Easyfix model je parnog čistača za početnike, SC 2 EasyFix, s jednostavnim i intuitivnim rukovanjem, ima mogućnost regulacije pare u 2 stupnja za prilagodbu intenziteta pare površini i stupnju onečišćenja. Pretinac za praktično pospremanje pribora na uređaju kao i parkirni položaj za podnu mlaznicu su korisni detalji za još udobnije čišćenje parom. Podna mlaznica EasyFix s fleksibilnim zglobom jamči maksimalnu ergonomiju, a zahvaljujući lamelnoj tehnologiji osigurava savršene rezultate čišćenja. Putem praktičnog sustava s čičkom krpu za pod od mikrovlakana je moguće jednostavno i brzo fiksirati na podnu mlaznicu te ju skinuti bez kontakta s nečistoćom. Krcher parni čistač SC 2 EasyFix čisti u potpunosti bez kemije te je univerzalno primjenjiv. Kod temeljitog čišćenja bit će uklonjeno 99,99 posto svih bakterija na uobičajenim tvrdim površinama u kućanstvu. Uz pravilnu primjenu raznovrsnog pribora, Vaše će pločice, ploča za kuhanje i napa pa čak i najmanji procjepi biti higijenski čisti. Čak će i tvrdokorna nečistoća biti pouzdano uklonjena.
Komplet za čišćenje poda EasyFix s fleksibilnim zglobom na podnoj mlaznici i komfornim fiksiranjem krpe za pod pomoću čička. Optimalni rezultati čišćenja na različitim tvrdim podovima u kućanstvu zahvaljujući učinkovitoj lamelnoj tehnologiji. Zamjena krpe bez kontakta s nečistoćom i komforno postavljanje krpe za pod zahvaljujući sustavu s čičkom. Ergonomsko, učinkovito čišćenje uz potpuni kontakt s podom kod svake veličine tijela zahvaljujući fleksibilnom zglobu mlaznice.
Spremanje pribora i parkirni položaj - Komforno pospremanje pribora i jednostavno odlaganje podne mlaznice u slučaju prekida rada.
Zaštita za djecu na pištolju za paru - Sustav zatvaranja pruža sigurnu zaštitu od nestručnog korištenja od strane male djece.
Multifunkcionalni pribor - Prilagođeno čišćenje najrazličitijih površina pomoću podne mlaznice, ručne mlaznice, okrugle četke i dr.
Regulacija količine pare u 2 stupnja - Količina pare može se individualno prilagoditi odgovarajućoj površini i stupnju onečišćenja.
Područje primjene: Čišćenje poda, Armature, Umivaonici, Zidne pločice, Prozori, ogledala, Kuhinjska napa, Kuhalo.

Težina:2,9 kg
Dimenzije:380 x 254 x 260 mm
Vrijeme zagrijavanja:6,5 min
Površinski učinak:75 m2/h
Duljina kabla:4 m
Jamstvo:24 mjeseca
Zapremina spremnika:1 L
Snaga:1500 W

Površinski učinak po punjenju spremnika (otprilike): 75 m2/h
Učinak grijanja: 1500 W
Maks. tlak pare (bar): 3,2
Dužina kabela: 4 m
Vrijeme zagrijavanja: 6,5 min
Sadržaj kotla / spremnika: 1 L
Težina bez pribora: 2,9 kg
Dimenzije (d × š × v): 380 x 254 x 260 mm
Oprema: Zaštita za djecu, Sigurnosni ventil, Regulacija količine pare, na drški, Integrirani lijevak za punjenje, Komplet za čišćenje poda, EasyFix + produžna cijev (2 × 0,5 m), Pribor, Ručna mlaznica, točkasta mlaznica, okrugla četka (mala), Krpa za pod od mikrovlakana, 1; Navlaka od mikrovlakana za ručnu mlaznicu, 1; Parkirni položaj, Parno crijevo s pištoljem, 2.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.