dodaj za usporedbu

Karcher stroj za metenje S650 2u1

Karcher stroj za metenje S650 2u1 radne širine 650 mm, s 2 standardne bočne metle i 2 posebne bočne metle za vlažno smeće. Idealan za površine veće od 40 m². Sa spremnikom za smeće 16 l.

Šifra: 01595
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 999,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 1.098,90 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Pet puta brže metenje nego metlom: to omogućuje praktični stroj za metenje S 650 2 u 1, koji čuva Vaša leđa. Ovaj stroj za metenje, otporan na lom i koroziju, dolazi sa snažnim valjkom za metenje i dvije bočne metle na širini metenja od ukupno 650 milimetara. S 650 2 u1 sadrži standardne bočne metle za suho smeće kao i 2 dodatne bočne metle s tvrdim četkama, koje su posebno konstruirane za odvajanje mokrog smeća od tla i njegovo metenje. Primjena je isplativa kod površina većih od 40 m. Stroj izravno prenosi smeće u spremnik zapremine 16 litara te uvjerava odličnim rezultatima čišćenja. Ovim robusnim strojem za metenje lako se manevrira te je on iznimno okretan. Posebno duge četke kod bočnih metli osiguravaju temeljitu čistoću sve do rubova. Posmični luk s dvostrukim namještanjem po visini i termo-ručkom može se optimalno prilagoditi veličini tijela korisnika te ga je po potrebi moguće sasvim preklopiti – za okomito pospremanje na malo mjesta. Spremnik smeća lako se vadi te se može sigurno odvojiti i isprazniti bez dodira s nečistoćom.
Dva para bočnih metli (S 650 2 u 1) - Standardna bočna metla za suho smeće plus bočna metla s tvrđim čekinjama za vlažno smeće. Više fleksibilnosti zbog dvije bočne metle. Duge čekinje osiguravaju temeljitu čistoću i na rubovima.
Nema kontakta s nečistoćom. - Bočna metla i valjak prenose pometeno smeće izravno u spremnik koji je zaštićen od vjetra. Jednostavno ostati čist: podići, isprazniti i gotovo. Nema kontakta s nečistoćom.
Pospremanje na malo mjesta - S preklopljenom izvlačnom ručkom stroj za metenje se može postaviti vertikalno te zauzima vrlo malo mjesta.
Namjestiva izvlačna ručka s komfornim rukohvatom - Komforna površina hvatanja s termo oblogom na uvlačnoj ručki za udobnu temperaturu ručke kod svih vremenskih prilika. Čuva leđa zahvaljujući uvlačnoj ručki s namještanjem po visini (1 visina izvlačenja, 2 položaja kuta).
Samostojeći spremnik za pometeni otpad - Spremnik pometenog otpada jednostavno se vadi i konstruiran je tako da se može sigurno odložiti.
Komforna ručka - Stroj za metenje može se jednostavno transportirati.

Težina:9,95 kg
Zapremina spremnika:16 L
Površinski učinak:1800 m2/h
Jamstvo:24 mjeseca

Radna širina s bočnom metlom: 650 mm
Maks. površinski učinak: 1800 m2/h
Težina, spremno za rad: 9,95 kg
Spremnik za pometeni otpad: 16 L
Preporučuje se za površine preko: 40 m2
Oprema: Ergonomska izvlačna ručka; Izvlačna ručka podesiva po visini u dva stupnja; Položaj za spremanje; Samostojeći spremnik za pometeni otpad; Broj bočnih metli, 2; Bočna metla za vlažno smeće.
Područje primjene: Čišćenje nogostupa, ulica, kolnih ulaza u dvorište i garažu, kao i staza i površina oko kuće; Preporuča se za površine od najmanje 40 m²; Sadrži standardnu bočnu metlu za suho smeće kao i 2 specijalne bočne metle za vlažno smeće.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.