dodaj za usporedbu

Karcher usisavač VC 3

Karcher usisavač VC 3 uštedjet će na zamjeni i naknadnom kupovanju filtarskih vrećica. VC 3 usisavač prašine s multiciklonskom tehnologijom i prozirnim, perivim spremnikom za nečistoću.

Šifra: 01022
Cijena: Cijena: 138,00
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Kompaktni usisavač VC 3 s multiciklonskom tehnologijom omogućuje usisavanje u potpunosti bez filtarske vrećice. Tako ćete uštedjeti na zamjeni i naknadnom kupovanju skupih filtarskih vrećica. Osim toga, njegov prozirni spremnik za nečistoću na prvi pogled pokazuje kada ga je potrebno isprazniti. Osim toga, zahvaljujući sustavu bez vrećica, nema stvaranja neugodnih mirisa, što ne raduje samo alergičare. Zbog svoje kompaktne veličine VC 3 je savršeno prikladan za različite namjene u stanovima i manjim kućama. Temeljito čisti ne samo tvrde podove i tepihe, već zahvaljujući mlaznici za fuge i kistu za namještaj, također i uske međuprostore i osjetljive površine. Ostala obilježja opreme usisavača su integrirani HEPA higijenski filtar, koji pouzdano filtrira najsitniju nečistoću kao pelud i druge čestice koje izazivaju alergije, kao i praktični parkirni položaj.
Multiciklonska tehnologija - Nije potrebno naknadno kupovanje skupih filtarskih vrećica ni njihova naporna zamjena. Spremnik za nečistoću jednostavno se može oprati vodom.
HEPA higijenski filtar - Pouzdano filtrira najsitniju nečistoću kao, primjerice, pelud i druge čestice koje izazivaju alergije. Čist izlazni zrak – za dravu klimu stanovanja.
Odvojiva podna mlaznica - Mogućnost postavljanja dodatnog pribora za idealno čišćenje svih područja u kući.
Parkirni položaj - Brzo i sigurno odlaganje uređaja u slučaju prekida rada.

Težina:4,4 kg
Duljina kabla:7,5 m
Filter:HEPA 12
Zapremina spremnika:0,9 L
Dimenzije:388 x 269 x 334 mm
Jamstvo:24 mjeseca
Energetska klasa:A
Snaga:700 W

Razred energetske učinkovitosti: A
Ulazna snaga: 700 W
Radijus djelovanja: 7,5 m
Volumen spremnika za nečistoću: 0,9 L
Razina snage zvuka: 76 dB
Usisno crijevo: 1,5 / sa savijenom ručkom
Težina bez pribora: 4,4 kg
Dimenzije (d × š × v): 388 x 269 x 334 mm
Oprema: Usisno crijevo, 1.5, Teleskopska usisna cijev, Preklopiva mlaznica za suho usisavanje, HEPA 12 filtar (EN1822:1998), Praktični parkirni položaj, Automatsko namatanje kabela, Mlaznica za pod, Teleskopska mlaznica za fuge, Kist za namještaj.
Područje primjene: Tvrdi podovi, Tepisi, Uski međuprostori, Osjetljive površine.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.