dodaj za usporedbu

Karcher usisavač VC 5

Karcher usisavač VC 5 malen je, ali jak. Kärcher kompaktni usisavač bez vrećice VC 5 može se jednostavno pospremiti i na najmanje prostora, a ipak čisti jednako temeljito kao i veliki usisavač.

Šifra: 01021
Cijena: Cijena: 199,00 (1.499,37 kn)
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Iznimni Krcherov usisavač VC 5 dokazuje da jaki usisavač ne mora biti velik. Ovaj kompaktni usisavač, unatoč svojoj maloj veličini, osvaja jedinstvenom performansom čišćenja te ide rame uz rame s klasičnim usisavačima. Zahvaljujući patentiranom trostrukom teleskopskom sustavu, uređaj je moguće napola smanjiti. Jednostavno pritisnuti gumb i sklopiti, usisavač već postaje jedan od najkompaktnijih na svijetu te ga se može pospremiti čak i u najmanjem kućanstvu. Svoje jake performanse VC 5 ima zbog preklopive Krcher mlaznice za suho usisavanje s fleksibilnim zglobom. Mlaznica je razvijena specijalno za ovaj uređaj, ima neznatnu potrošnju električne energije, a zbog svoje posebno kompaktne konstrukcije i specijalne geometrije usisnog dijela ima maksimalnu snagu. I oznaka ErP potvrđuje da VC 5 ima najbolje rezultate čišćenja na svim tvrdim podovima i tepisima. Još jedna prednost je filtarski sustav bez vrećice s integriranim čišćenjem filtra, čime štedite na skupim zamjenskim filtarskim vrećicama. Filtarska kazeta jednostavno se vadi i osigurava brzo pražnjenje filtra. VC 5 je pravi snažni patuljak s vrlo snažnim performansama.
Trostruka teleskopska usisna cijev - Pritiskom gumba uređaj je moguće smanjiti na pola. Savršeno pospremanje u najmanjem prostoru. Individualno namještanje veličine.
Preklopna mlaznica za suho usisavanje s fleksibilnim zglobom - Savršen učinak čišćenja kao kod velikih usisavača. Vrlo dobra okretnost i mogućnost podvlačenja ispod namještaja.
Sustav filtriranja u tri stupnja, bez vrećice - Nije potrebno naknadno kupovanje filtarskih vrećica. Pouzdano povezivanje nečistoće u uređaju.
Funkcija dvostrukog čišćenja filtra - Automatsko čišćenje filtra kod otvaranja poklopca filtra.
Odvojiva filtarska kazeta - Najjednostavnije vađenje filtra iz uređaja. Brzo i jednostavno pražnjenje filtra.
Magnetni parkirni položaj - Brzo i sigurno odlaganje uređaja u slučaju prekida rada. Kompaktan transport uređaja.
Regulacija snage u 4 stupnja - Ovisno o primjeni, snaga se može brzo i jednostavno prilagoditi potrebama.
Odvojiva podna mlaznica - Mogućnost postavljanja dodatnog pribora za idealno čišćenje svih područja u kući.
2 kvačice za kabel s funkcijom brzog skidanja - Kabel je moguće pospremiti na malo mjesta na stražnjoj strani uređaja i ponovo ga skinuti putem okretne kvačice.

Težina:3,16 kg
Dimenzije:182 x 261 x 621 mm
Duljina kabla:8,5 m
Jamstvo:24 mjeseca
Energetska klasa:A+
Snaga:500 W

Razred energetske učinkovitosti: A+
Radijus djelovanja: 8,5 m
Ulazna snaga: 500 W
Napon: 220 - 240 V
Frekvencija: 50 - 60
Težina bez pribora: 3,16 kg
Dimenzije (d × š × v): 182 x 261 x 621 mm
Oprema: Meki umetak na ručki, Teleskopska usisna cijev, Mlaznica za tapecirane površine, Dužina kabela, 7.5.
Područje primjene: Tvrdi podovi, Tepisi, Tekstilne površine, Stepenice

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn