dodaj za usporedbu

Karcher visokotlačni čistač K 7 Full Control Plus

Kärcher visokotlačni čistač K 7 Full Control Plus uključuje pištolj s regulacijom stupnja tlaka i doziranje sredstva za čišćenje pritiskom tipke kao i LCD prikaz za kontrolu tlaka.

Akcija traje do 31.03.2021. ili do isteka zaliha.

Šifra: 01012
Cijena: 3.699,00 kn
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 3.499,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 3.848,90 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


S Krcher K 7 Full Control Plus imat ćete odgovarajući tlak uvijek pod kontrolom. Stupanj tlaka namješten na Multi Jet mlaznoj cijevi 3 u 1 može se regulirati tipkama +/- na pištolju, a provjeriti na LCD prikazu – za maksimalnu kontrolu kod svake površine. Kod prelaska s visokog tlaka u modus sredstva za čišćenje nije potrebna zamjena mlazne cijevi. Pištolj s priključenom mlaznom cijevi odmah je na dohvatu ruke, a u slučaju kratkih prekida rada može se privremeno odložiti. Zahvaljujući teleskopskoj dršci s namještanjem po visini, uređaj ćete pomicati u udobnoj visini izvlačenja i kompaktno ga pospremiti. A zahvaljujući lako pristupačnom Plug 'n' Clean sustavu, sredstvo za čišćenje ćete promijeniti jednim potezom i na prvi pogled vidjeti razinu napunjenosti. Ovaj visokotlačni čistač dodatno osvaja zbog nižeg težišta za više stabilnosti, zatim praktičnim vođenjem crijeva kao i stabilnim postoljem. Postolje se također može koristiti i kao druga ručka za nošenje, zbog čega je uređaj moguće sasvim lako podići na policu ili ukrcati u prtljažnik. Visokotlačni čistač je idealan za česta čišćenja kod tvrdokorne nečistoće i za površinski učinak od 60 m/h.
Full Control Plus Power pištolj.
Multi Jet mlazna cijev 3 u 1 - Jednostavna zamjena mlaznice s plosnatim mlazom, rotirajuće mlaznice i mlaznice sa sredstvom za čišćenje - okretanjem na mlaznoj cijevi.
Plug 'n' Clean - Brzo, jednostavno i praktično nanošenje sredstva za čišćenje pomoću visokotlačnog čistača. Krcher sredstva za čišćenje povećavaju učinkovitost te svojom zaštitom i njegom produljuju uživanje u rezultatu.
Teleskopska drška - Od visokokvalitetnog aluminija, za praktičnu visinu izvlačenja, kompletno uvlačenje za optimalno pospremanje.
Parkirni položaj za uvijek dobro pospremljen pribor.

Težina:17,38 kg
Dimenzije:463 x 330 x 667 mm
Snaga:3000 W
Površinski učinak:60 m2/h
Jamstvo:24 mjeseca

Tlak (bar/MPa): 20 - 180 / 2 - 18
Protočna količina: 600 L/h
Maks. dolazna temperatura: 60 stupnjeva C
Priključna snaga: 3000 W
Površinski učinak: 60 m2/h
Težina bez pribora: 17,58 kg
Dimenzije (d × š × v): 463 x 330 x 667 mm
Oprema: Visokotlačni pištolji, G 180 Q Full Control Plus; visokotlačno crijevo, 10; Quick Connect na strani uređaja; korištenje sredstva za čišćenje pomoću, Plug 'n' Clean sustav; teleskopska drška; motor s vodenim hlađenjem; Soft Bag; Integrirani vodeni filtar; Adapter za priključenje vrtnog crijeva A3/4"; Multi Jet 3 u 1.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.