dodaj za usporedbu

Samsung hladnjak RB30J3600SA

Samsung hladnjak RB30J3600SA visine 178 cm, zapremine 303 L i sa sveobuhvatnim hlađenjem.

Šifra: 02191
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 4.199,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 4.618,90 kn
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Poboljšajte organizaciju. Povećajte užitak. - Uživajte u sasvim novoj razini organizacije i praktičnosti s hladnjakom koji maksimalno koristi prostor.
Ravnomjerno rashlađuje svaki kut - Sveobuhvatni rashladni sustav za ravnomjerno rashlađivanje od kuta do kuta. Hladan zrak puše kroz više otvora na svim razinama polica, čime održava konstantnu temperaturu, a hrana ostaje svježa.
Idealno održavanje mesa i ribe - Fresh Zone predstavlja inteligentno dizajniranu ladicu koja omogućava idealno okruženje za održavanje mesa i ribe – čuva ih na optimalnoj temperaturi tako da ostaju svježi i imaju najbolji mogući ukus.
Jednostavno pretraživanje i vađenje - Jednostavne klizne police omogućavaju učinkovito pohranjivanje, organizaciju i pristup namirnicama za brzo i jednostavno vađenje namirnica koje se nalaze u pozadini i u kutovima.
Pohrana većih ambalaža - U velikom spremniku vrata možete pohraniti veće ambalaže. Možete spremati velike tetrapake mlijeka i soka ili dva reda konzervi, odnosno boca s pićem. Time oslobađate prostor na policama i spremni ste za zabave!
Pretinac zamrzivača - Veliki otvor olakšava organiziranje i vađenje namirnica te optimizira prostor za pohranu.
LED rasvjeta.
Pametan i dugotrajan rad - Digitalni inverterski kompresor automatski regulira brzinu i prilagođava je zahtjevima hlađenja na 7 razina. Koristi manje energije, smanjuje buku i pruža dulji vijek trajanja uz pouzdan rad.
Zaboravite na nakupljanje leda - Tehnologija No Frost onemogućava nakupljanje leda i osigurava konstantnu temperaturu u svakom kutu. Osim toga, rashlađuje gotovo dvostruko brže*, zbog čega rasterećuje rashladni sustava i povećava mu pouzdanost.

Razina buke:39 db
Energetska klasa:A+

Neto ukupno (litara): 303 L
Neto za zamrzivač (litara): 98 L
Neto za frižider (litara): 205 L
Neto širina: 595 mm
Neto visina kućišta sa šarkom: 1780 mm
No Frost, višestruki protok zraka, sveobuhvatno hlađenje, 4 police, pregrada za mliječne proizvode, 4 pregrade na vratima, pregrada za jaja, gornje LED osvjetljenje, ladica za voće i povrće.
Materijal polica: kaljeno staklo
3 ladice u zamrzivaču, Power Freeze funkcija, posuda za led.
Reverzibilna vrata, Alarm na vratima, Kompresor sa digitalnim inverterom, Dozator za vodu, Interni displej i komande, Uvučena ručka na vratima.
Boje: Metalik grafitna
Klasa energetske učinkovitosti: A+
Potrošnja energije: 272 kWh/god
Razina buke: 39 dBA
Kapacitet zamrzavanja: 13 kg/24hr

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.