Samsung perilica sušilica rublja WD80M4A43JW

Samsung perilica sušilica rublja s ecobubble tehnologijom, energetske klase A i kapacitetom 8 kg.

Puno toga se može dogoditi za 5 godina! Ali ako kupite neki od Samsung modela hladnjaka ili perilica rublja do 31.03.2019., uz njih dobivate i 5 godina bezbrižnosti, zato što vjerujemo u kvalitetu naših proizvoda.
Kako biste ostvarili pravo na 5 godina jamstva, uređaj mora biti registriran na internetskoj stranici www.samsung5godinajamstva.hr najkasnije 60 dana od datuma kupnje. U slučaju da su vam potrebne bilo kakve dodatne informacije, možete ih dobiti putem korisničke podrške: 072 726 786, po cijeni lokalnog poziva za fiksnu i mobilnu mrežu.
Šifra: 01633
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 5.499,00 kn

*Cijena za jednokratno plaćanje

Besplatna dostava za ovaj proizvod
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Snažno čišćenje - Tehnologija Eco Bubble pruža snažno čišćenje čak i pri niskim temperaturama*. Deterdžent se pretvara u mjehuriće tako da brzo ulazi u tkaninu i lako uklanja prljavštinu istovremeno štiteći tkaninu i štedeći energiju.
Garantirana trajnost - Digitalni inverterski motor pruža superiornu energetsku učinkovitost, minimalnu buku i izvanredno dugotrajne značajke tako da je certificiran da radi 20 godina* - uz jamstvo od 10 godina.
Dezinficirajte zrakom - Air Wash tehnologija dezodirira i dezinficira odjeću tako da uvijek ostaje svježa. Uporabom samo jako vrućeg zraka neugodni mirisi i bakterije uklanjaju se bez prokuhavanja ili uporabe kemikalija.
Intenzivno uklanjanje - Uz jednostavan pritisak gumba tehnologija Bubble Soak pomaže u uklanjanju širokog raspona inače tvrdoglavih mrlja. Dodaje dodatnu fazu normalnom ciklusu pranja u kojem se odjeća detaljno namače u aktivne mjehuriće tako da se prljavština i mrlje razgrade te se mogu mnogo učinkovitije ukloniti.
StayClean Drawer - StayClean Drawer osigurava ispiranje više deterdženta uporabom posebno dizajniranog sustava za ispiranje vode. Manje je ružnih ostataka od sapuna, ladica ostaje čišća, a higijena je bolja.
59 Min. Operite i osušite - Operite manju količinu lagano zaprljane odjeće i bit će spremna za brzo nošenje uz ciklus Quick Wash & Dry od 59 minuta. U manje od sat vremena vaša će se odjeća oprati, isprati i temeljito osušiti, tako da štedi vrijeme i energiju.
Moderan dizajn - Transparentna Crystal Gloss vrata pružaju elegantan i estetski ugodan izgled koji se potpuno uklapa u vaš dom.

Visina:85 cm
Dubina:60 cm
Razina buke:pranje: 54dB, centrifuga: 734dB, sušenje: 62dB
Boja:bijela
Dimenzije:60x85x60 cm
Širina:60 cm
Broj okretaja:1400 o/min
Kapacitet:8 kg
Energetska klasa:A

Kapacitet pranja: 8 kg
Kapacitet sušenja: 4,5 kg
Klasa energetske učinkovitosti: A
Dimenzije (Š×V×D): 60x85x60 cm
Potrošnja energije (po ciklusu): 5.44 kWh
Potrošnja vode (ciklus): 88 L
Učinkovitost centrifugiranja: A
Učinkovitost pranja: A
Razina buke (pranje): 54 dB
Razina buke (centrifugiranje): 73 dB
Razina buke (sušenje): 59 dB
Air Wash, Bubble Soak, Tehnologija mjehurića, DIT motor, Zadnja memorija, Pametna provjera, Keramički grijač, Zaključavanje za djecu, Diamond bubanj
Brzina centrifugiranja: 1400 o/min

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.