dodaj za usporedbu

Igra za Nintendo Switch Dragon Quest Builders

Igra za Nintendo Switch Dragon Quest Builders - sakupite, osmislite i gradite kraljevstvo svojih snova kako biste ponovno izgradili uništeni svijet Alefgarda!

Šifra: 02257
Cijena: Cijena: 52,96 (399,03 kn)
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Kao legendarni graditelj, gradit ćeš prostorije, gradove i obrambene zidove, a istovremeno se boriti protiv čudovišta. U zemlji Incognita, slobodno gradi i dijeli online kreacije, bori se u areni i pristupi ekskluzivnom sadržaju u verziji igre za Nintendo Switch!
Ti si jedini u Alefgardu koji može obnoviti svoje ruševne gradove kako bi privukao nove stanovnike i povećao svoju snagu. Ali budi oprezan: povećanje gradske razine također će privući Dragonthord's monsters! Dakle, pridruži se stanovnicima i uzvrati udarac! Kada porazite čudovišta i razbijete blokove okoline, sakupit ćete materijal za izradu predmeta i građevina.
Uživajte u ekskluzivnom sadržaju Terra Incognita isključivo u verziji igre za Nintendo Switcha konzolu: vozite Veliki Sabrecub, uništite neprijatelje za Pixel Blocks i upotrijebite ih za izgradnju Dragon Quest Game Pak-a kako biste dobili pristup još većem broju elemenata za izgradnju!

Kategorija igre:Role-Playing, akcija, avantura
Vrsta igre:avantura
Za konzole:Nintendo Switch
Dob:10+ godina

Za igraće konzole: Nintendo Switch
Sadržaj pakiranja: igra
Broj igrača: odredit će se
Kategorija: Role-Playing, akcija, avantura
Dob: 10+

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn