dodaj za usporedbu

Ecovacs robotski usisavač Deebot 601-B

Ecovacs robotski usisavač Deebot 601-B idealan za uštedu vremena i uživanje u ljepšim stvarima.
Uz mobilnu aplikaciju za daljinsko upravljanje, sustavnu putanju čišćenja i opcionalni spremnik vode, čišćenje vašeg doma ne može biti jednostavnije.

Akcija traje do 30.04.2022. ili do isteka zaliha.

U periodu do 30.06.2022. kupnjom bilo kojeg Ecovacs robotskog usisavača ostvarujete pravo na 3 godine Bonus jamstva! Pravo na petogodišnje jamstvo ostvaruje se  registracijom uređaja na https://www.timbonus.hr/registriraj-bonus-zastitu/

Šifra: 02101
Cijena: 2.149,00 kn
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 1.299,00 kn (Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 2.149,00 kn)
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 1.428,90 kn
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Ecovacs robotski usisavač Deebot 601-B za manje potrošenog vremena za čišćenje doma i više vremena za uživanje u ljepšim stvarima u životu!
Ecovacs robotski usisavač Deebot 601-B učinkovito čisti sve vrste podova, a uz dostupnu opciju spremnika vode učinkovito obriše podove*.
3-stupanjski sustav za čišćenje bez napora - četkicama za čišćenje rubova i glavnom rotirajućom V-četkom, robotski usisavač Deebot istovremeno mete, podiže i usisava u jednom prolazu. To ga čini idealnim za čišćenje tepiha i tvrdih podova.
Učinkovita i inteligentna putanja za čišćenje - Deebot-ov inteligentni način čišćenja čini ga idealnim za učinkovito usisavanje tvrdih površina i dlaka vaših kućnih ljubimaca. Njegova sustavna (naprijed-nazad) putanja čišćenja je posebno učinkovita i može pokriti velike površine za čišćenje.
Max mod povećava učinkovitost čišćenja - kod zahtjevnijih zadataka usisavanaja, Max mod udvostručuje snagu usisa i osigurava odličan rezultat na osobito prljavim podovima.
Jednostavna aplikacija upravlja Deebot-om s bilo kojeg mjesta u bilo kojem trenutku.
Ecovacs robotski usisavač Deebot 601 je vaš praktičan pomagač za kojeg se nikad ne morate brinuti - puni se sam, čisti kada i gdje mu kažete, izbjegava prepreke i ne sudara se s namještajem, a senzori za stepenice sprječavaju pad po stepenicama.
Čišćenje vašeg doma ne može bit lakše od ovoga!

*opcionalno - stavljanjem spremnika za vodu robotski usisavač briše podove mokrom krpicom od mikrofibre. Spremnik za vodu prodaje se odvojeno.

Tip usisavača:robotski

Razina buke: 65dB
Vrijeme punjenja: prosječno 4h
Baterija: Li-ion 2600mAH
Maksimalno vrijeme rada (min): 110
Veličina posude za prašinu (ml): 520
Mogućnost prelaska praga: 1.4cm
Težina: 3,1 kg
Dimenzije Robota (DxŠxV): 332x332x79 mm
Sadržaj pakiranja: glavna jedinica (s baterijom), daljinski upravljač s baterijom, stanica za punjenje, bočne četkice (par) x 2, filter x 2, višenamjenski alat za čišćenje, uputstva za upotrebu, Quick Start Guide.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.