Ecovacs robotski usisavač Deebot 600-W

Ecovacs robotski usisavač Deebot 600-W idealan za uštedu vremena i uživanje u ljepšim stvarima.
Uz mobilnu aplikaciju za daljinsko upravljanje, sustavnu putanju čišćenja i opcionalni spremnik vode, čišćenje vašeg doma ne može biti jednostavnije.

Kupnjom uređaja do 30.09.2019. na poklon dobivate Ecovacs set koji sadrži modul za brisanje i 3 krpice od mikrofibre (DO3G-KTB).

Akcija traje do 30.09.2019. ili do isteka zaliha.

Šifra: 02096
Cijena: 2.099,00 kn
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 1.899,00 kn

*Cijena za jednokratno plaćanje

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Ecovacs robotski usisavač Deebot 600-W za manje potrošenog vremena za čišćenje doma i više vremena za uživanje u ljepšim stvarima u životu!
Ecovacs robotski usisavač Deebot 600-W učinkovito čisti sve vrste podova, a uz dostupnu opciju spremnika vode učinkovito obriše podove*.
3-stupanjski sustav za čišćenje bez napora - četkicama za čišćenje rubova i glavnom rotirajućom V-četkom, robotski usisavač Deebot istovremeno mete, podiže i usisava u jednom prolazu. To ga čini idealnim za čišćenje tepiha i tvrdih podova.
Učinkovita i inteligentna putanja za čišćenje - Deebot-ov inteligentni način čišćenja čini ga idealnim za učinkovito usisavanje tvrdih površina i dlaka vaših kućnih ljubimaca. Njegova sustavna (naprijed-nazad) putanja čišćenja je posebno učinkovita i može pokriti velike površine za čišćenje.
Max mod povećava učinkovitost čišćenja - kod zahtjevnijih zadataka usisavanaja, Max mod udvostručuje snagu usisa i osigurava odličan rezultat na osobito prljavim podovima.
Jednostavna aplikacija upravlja Deebot-om s bilo kojeg mjesta u bilo kojem trenutku.
Ecovacs robotski usisavač Deebot 600 je vaš praktičan pomagač za kojeg se nikad ne morate brinuti - puni se sam, čisti kada i gdje mu kažete, izbjegava prepreke i ne sudara se s namještajem, a senzori za stepenice sprječavaju pad po stepenicama.
Čišćenje vašeg doma ne može bit lakše od ovoga!

*opcionalno - stavljanjem spremnika za vodu robotski usisavač briše podove mokrom krpicom od mikrofibre. Spremnik za vodu prodaje se odvojeno.

Vrijeme punjenja:4 h
Filter:visoko-učinkovit višeslojni filter
Spremnik:posuda
Razina buke:65 dB
Baterija:Li-ion 2600mAh
Dimenzije:332x332x79 mm
Tip usisavača:robotski
Zapremina spremnika:0,52 L
Vrijeme rada:110 min

Razina buke: 65dB
Vrijeme punjenja: prosječno 4h
Baterija: Li-ion 2600mAH
Maksimalno vrijeme rada (min): 110
Veličina posude za prašinu (ml): 520
Mogućnost prelaska praga: 1.4cm
Težina: 3,1 kg
Dimenzije Robota (DxŠxV): 332x332x79 mm
Sadržaj pakiranja: glavna jedinica (s baterijom), daljinski upravljač s baterijom, stanica za punjenje, bočne četkice (par) x 2, filter x 2, višenamjenski alat za čišćenje, uputstva za upotrebu, Quick Start Guide.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.