dodaj za usporedbu

Karcher čistač prozora WV 5 Premium

Karcher čistač prozora WV 5 Premium osigurava blistavo čiste prozore u trenu – bez kapanja. Zamjenska baterija, koja se može dodatno kupiti kao opcija, omogućuje čišćenje bez prekida.

Šifra: 01569
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 569,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 625,90 kn
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Krcher - izumitelj akumulatorskih perača prozora sa svojim WV 5 Premium na tržište donosi uređaj koji dodatno usavršava pranje prozora bez muke, bez tragova i bez kapanja. Uz produljeno trajanje baterije moguća su i dulja čišćenja bez problema. a zahvaljujući praktičnom sustavu zamjene baterije, dodatnom nabavom još jedne baterije moguće je čak čišćenje bez stanke. Zbog drške uređaja s mekom komponentom WV 5 Premium čak i nadmašuje prethodnu seriju po pitanju rukovanja i ergonomije. Osim toga, uređaj ima držače razmaka na usisnoj mlaznici. Ovo obilježje omogućuje još bolje rezultate čišćenja do rubova prozora. U opsegu isporuke također se nalazi uska usisna mlaznica za prozore s prečkama (šprosnama). savršena usklađenost boce s raspršivačem i navlake za brisanje od mikrovlakana osigurava učinkovito čišćenje, a u kombinaciji s akumulatorskim usisavačem za prozore besprijekorno čiste prozore.
Akumulatorska baterija na vađenje - Zahvaljujući zamjenjivoj akumulatorskoj bateriji na vađenje, koju je može nabaviti kao opciju, moguće je oprati sve prozore bez prekida.
Mogućnost izmjene usisne mlaznice - Ovisno o veličini površine za čišćenje, moguće je priključiti malu i veliku usisnu mlaznicu.
Komforno čišćenje rubova - Zahvaljujući manualno namjestivom držaču razmaka, moguće je postići savršene rezultate čišćenja bez tragova, čak i na rubovima prozora.
Udobna ručka s prikazom napunjenosti baterije - Rukovanje je osjetno poboljšano zahvaljujući gumiranoj ručki. 3 LED diode prikazuju aktualno stanje napunjenosti baterije u uređaju.
Ugodno tiho - Minimalna bučnost usisavača za prozore sada čini rad još ugodnijim.
Originalna Krcher kvaliteta od izumitelja usisavača za prozore.
Tri puta brže - Pomoću akumulatorskog usisavača za prozore pranje prozora je tri puta brže nego uobičajenim metodama.
Rezultat bez kapanja i bez ostavljanja tragova - Zahvaljujući električnom usisavanju vode, naporno kapanje sada je zauvijek prošlost. Za blistavo čiste prozore.
Apsolutno higijenski - Brzo i jednostavno pražnjenje spremnika bez kontakta s prljavom vodom.
Višestruka primjena - Usisavač za prozore može se koristiti za sve glatke površine kao što su pločice, ogledala ili tuš kabine.

Vrijeme punjenja:185 min
Površinski učinak:oko 105 m² = 35 prozora
Zapremina spremnika:0,1 L
Baterija:litij-ionska
Vrijeme rada:35 min

Radna širina usisne mlaznice: 280 + 170 mm
Sadržaj spremnika za prljavu vodu: 100 ml
Vrijeme punjenja baterije: 185 min
Vrijeme rada baterije: 35 min
Snaga čišćenja po punjenju baterije: oko 105 m² = 35 prozora
Težina s baterijom: 0,7 kg
Dimenzije (d × š × v): 125 x 280 x 325 mm
Oprema: Demontažna litij-ionska baterija, punjač, boca s raspršivačem Extra s navlakom za brisanje od mikrovlakana, Koncentrat za čišćenje stakla, 1 x 20
Mogućnost izmjene usisne mlaznice.
Područje primjene: prozori, prozori s prečkama, sve glatke površine, ogledala, pločice, stakleni stolovi, stjenke tuša.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.