dodaj za usporedbu

Karcher čistač prozora WV 2 Premium

Karcher čistač prozora WV 2 Premium za komforno rukovanje, bez kapanja vode zahvaljujući usisavanju. Velika ušteda vremena.

Šifra: 01294
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 559,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 614,90 kn
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


S inovativnim usisavačem za prozore Krcher je napravio revoluciju po pitanju čišćenja prozora. Originalni Krcher akumulatorski usisavač za prozore pretvara čišćenje u dječju igru te štedi vrijeme i trud. Zahvaljujući električnom usisavanju kapanje je zauvijek prošlost. Pametna kombinacija boce za prskanje i navlake za brisanje od mikrovlakana kao i funkcija usisavanja kod usisavača za prozore osiguravaju učinkovito čišćenje i blistavo čiste prozore – bez pruga i ostataka. Osim toga, praktični i ekonomski Krcher akumulatorski usisavač za prozore omogućuje posebno higijensko pranje prozora, budući da nema izravnog kontakta s prljavom vodom. Zahvaljujući dodatnoj uskoj mlaznici za usisavanje, moguće je bez problema također Doseći i manja ili teško pristupačna područja, kao npr. kod prozora s prečkama ili vitrina. Tako čišćenje više ne poznaje granice.
Brzo pražnjenje - Spremnik za prljavu vodu može se po potrebi uvijek jednostavno i brzo isprazniti.
Izmjenjiva usisna mlaznica - Ovisno o veličini površine za čišćenje, moguće je priključiti malu i veliku usisnu mlaznicu.
LED prikaz u vidnom polju - Lako upravljanje energijom: LED prikaz integriran u prekidaču za uključenje/isključenje pravovremeno dojavljuje kada je potrebno puniti akumulator.
Lagan i tih - Mala težina i ugodna glasnoća s WV 2 sada pranje prozora čine još praktičnijim.
Originalna Krcher kvaliteta od izumitelja usisavača za prozore.
Tri puta brže - Pomoću akumulatorskog usisavača za prozore čišćenje prozora je tri puta brže u odnosu na uobičajene metode.
Rezultat bez kapanja i bez ostavljanja tragova - Zahvaljujući električnom usisavanju vode, naporno kapanje sada je zauvijek prošlost. Za blistavo čiste prozore.
Apsolutno higijenski - Brzo i jednostavno pražnjenje spremnika bez kontakta s prljavom vodom.
Višestruka primjena - Usisavač za prozore može se koristiti za sve glatke površine kao što su pločice, ogledala ili tuš kabine.

Vrijeme punjenja:120 min
Površinski učinak:oko 75 m² = 25 prozora
Zapremina spremnika:0,1 L
Baterija:litij-ionska
Vrijeme rada:25 min

Radna širina usisne mlaznice: 280 + 170 mm
Sadržaj spremnika za prljavu vodu: 100 ml
Vrijeme punjenja baterije: 120 min
Vrijeme rada baterije: 25 min
Snaga čišćenja po punjenju baterije: oko 75 m² = 25 prozora
Težina s baterijom: 0,6 kg
Dimenzije (d × š × v): 120 x 280 x 320 mm
Oprema: Litij-ionska baterija, punjač, boca s raspršivačem Standard s navlakom za brisanje od mikrovlakana, koncentrat za čišćenje stakla, 1 x 20, mogućnost izmjene usisne mlaznice.
Područje primjene: sve glatke površine, prozori, ogledala, pločice, stakleni stol, stjenka tuša.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.