Whirlpool hladnjak WNF8 T1I W

Whirlpool hladnjak WNF8 T1I W visine 189 cm, sa 6th Sense tehnologijom, energetske klase A+.

U periodu do 31.12.2019, kupnjom bilo kojeg uređaja iz Whirlpool asortimana svaki kupac uz 2 godine redovnog jamstva ostvaruje pravo na 3 godine Protecto jamstva. Za ostvarenje prava na 3 godine dodatnog jamstva, potrebno je registrirati uređaj na www.elpromotion.eu, u roku 30 dana od kupnje uređaja.

Šifra: 02167
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 3.399,00 kn

*Cijena za jednokratno plaćanje
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Total NoFrost hladnjak sa 6th Sense tehnologijom; neprekidno se prilagođava temperaturnim promjenama tako da osjeti, prilagođava i kontrolira temperaturu, čime omogućuje da vaša hrana dobro izgleda, miriše i bude zaista svježeg okusa.
Total NoFrost - način hlađenja koji sprečava stvaranje leda kako u hladnjaku tako i u zamrzivaču. Ohlađeni zrak cirkulira unutrašnjošću uređaja, uklanjajući vlagu i tako sprečavajući nastajanje leda. Time nestaje i potreba za odmrzavanjem. Ova tehnologija također sprečava da se zamrznuti dijelovi međusobno slijepe; namirnice ostaju čiste i nema potrebe za kondzenacijom hladnjaka i hrane.
Sustav Multi Flow - Ovaj sustav dovodi ohlađen zrak ravnomjerno kroz cijeli hladnjak i senzorom 6TH Sense Fresh Control usmjerava moć hlađenja tamo gdje je to potrebno za optimalnu energetsku učinkovitost.
Staklene police za bolju vidljivost unutar hladnjaka i ravnomjerno raspoređivanje hladnog zraka.

Težina:72 kg
Dimenzije:189 x 59.6 x 67.6 cm
Boja:bijela
Razina buke:40 dB
Dubina:67,6 cm
Težina:62,5 kg
Širina:59,6 cm
Energetska klasa:A+

Total NoFrost
Energetska klasa: A+
Ukupna neto zapremnina: 338 L
Neto zapremnina hladnjaka: 234 L
Neto zapremnina zamrzivača: 104 L
Integrirana ručka, LED svjetlo, 3 staklene police u hladnjaku, 1 ladica za voće i povrće, Multiflow, 3 ladice u zamrzivaču, LED elektroničke kontrole, Unutrašnji display, Alarm otvorenih vrata hladnjaka i zamrzivača.
Razina buke : 40 dBA
Boja: bijela
Dimenzije VxŠxD: 189 x 59.6 x 67.6 cm.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.