dodaj za usporedbu

Karcher višenamjenski usisavač WD 4

Karcher višenamjenski usisavač WD 4 jake usisne moći. Energetski učinkovit višenamjenski uređaj srednje klase WD 4, lijepog oblika, s plastičnim spremnikom zapremine 20 L otpornim na udarce i novom patentiranom tehnikom vađenja filtra.

Akcija traje do 31.10.2021. ili do isteka zaliha.

Šifra: 00864
Cijena: 799,00 kn
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 699,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 768,90 kn
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Energetska učinkovitost susreće veliku usisnu moć: WD 4 je višenamjenski usisavač srednje klase, koji uz potrošnju električne energije od svega 1000 W uvjerava velikom usisnom snagom od 1600 W. Ovaj usisavač modernog izgleda nudi robusni plastični spremnik zapremine 20 L, koji je otporan na udarce, i filtar s ravnim naborima u kaseti filtra, koji se jednostavno vadi izvlačenjem, u potpunosti bez kontakta s nečistoćom. Filtar je prikladan za mokro i suho usisavanje bez izmjene filtra. Novo usisno crijevo i nova Clips-podna mlaznica opremljena s 2 gumene trake i 2 trake s četkom čine idealan tim i jamče uvijek odlične rezultate čišćenja. Odvojiva ručka dopušta postavljanje pribora izravno na usisno crijevo. U slučaju prekida rada usisnu cijev i podnu mlaznicu je, zahvaljujući položaju za parkiranje, moguće parkirati. Uz to dolaze još i "Pull & Push" sustav zatvaranja, ergonomska ručka kao i praktični spremnik za kabel i pribor na uređaju.
Patentirana tehnika vađenja filtra - Najjednostavnije vađenje filtra za nekoliko sekundi otvaranjem kazete za nečistoću - u potpunosi bez kontakta s nečistoćom. Za mokro i suho usisavanje bez izmjene filtra.
Novo razvijena podna mlaznica i usisno crijevo - Za najbolji rezultat čišćenja, bilo da se radi o suhoj ili mokroj, sitnoj ili krupnoj nečistoći. Za maksimalni radni komfor i fleksibilnost kod usisavanja.
Ručka koja se može skinuti - Pruža mogućnost postavljanja različitih mlaznica izravno na usisno crijevo. Za najjednostavnije usisavanje čak i u najužim prostorima.
Praktični parkirni položaj -Kod prekida rada komforno i brzo privremeno parkiranje usisne cijevi i mlaznice za pod.
Praktično pospremanje kabela i pribora -Sigurno pospremanje usisnog crijeva, priključnog kabela i pribora na malo mjesta i na dohvat ruke.
"Pull & Push" sustav zatvaranja - Za lako, brzo i sigurno otvaranje i zatvaranje spremnika.
Ergonomski oblikovana ručka - Omogućuje komforan transport uređaja.

Filter:kazetni s ravnim naborima
Spremnik:plastika
Tip usisavača:višenamjenski
Snaga:1000 W
Zapremina spremnika:20 L

Stvarna usisna snaga* (Air Watt): 220
Potrošnja energije: 1000 W
Veličina spremnika: 20 L
Materijal spremnika: Plastika
Nazivni promjer, pribor: 35
Težina bez pribora: 7,101
Dimenzije (d × š × v): 384 x 365 x 526 mm
Oprema: Usisno crijevo, 2.2, 35; ručka koja se može skinuti; usisne cijevi, 2, 0.5, 35; filtar s ravnim naborima i izmjenjivi filter uloška; mlaznica za fuge; filtarska vrećica od flisa; parkirni položaj; pospremanje pribora na uređaju; zaštita po cijelom opsegu otporna na udarce; okretni prekidač (uklj./isklj.); pretinac za odlaganje sitnih dijelova.
Područje primjene: garaža, radionica, hobi-prostorija, podrum, područje ulaza, unutarnje čišćenje automobila, male količine vode.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.